Skip to main content
16-06-2022

Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Waasland verwelkomden op 15 juni 2022 de spelers op het toeristisch veld van het Waasland bij Brouwerij VBDCK te Tielrode.

Gedeputeerde voor toerisme, Leentje Grillaert, legde de nadruk dat een goed persoonlijk onthaal zit in enthousiasme, kennis van de streek én een hart voor de bezoeker. Toerisme Oost-Vlaanderen wil daar maximaal op inzetten door gerichte vorming aan te bieden. Momenteel beschikken we reeds over 43 Waasland ambassadeurs!

Katia Versieck, directeur van Toerisme Oost-Vlaanderen, benadrukte dat we samen aan de slag dienen te gaan. Nauw samenwerken en stroomlijnen van beleid is hierbij belangrijk. Met de identiteit van het Waasland als een leidraad.

Regioco√∂rdinator Els Maes stelde het nieuw toeristisch magazine van het Waasland voor. En er werd ook nog dieper ingegaan op de mogelijkheid van logiespartnerschap en het worden van fiere ‘ambassadeur van het Waasland‘.

Tot slot nam de voorzitter van Toerisme Waasland, Ronny Suy, het woord: “Ondernemers zien hun gasten gretig gebruik maken van de routestructuren. Het is belangrijk om te blijven investeren in de basisuitrusting en de beleving.”

Tijdens de receptie met streekproducten zat de dynamiek er goed in en werd er goed genetwerkt! Kon je er niet bij zijn of bekijk je graag de foto’s van de avond nog eens? Klik dan hier voor enkele sfeerbeelden.

Bestel het gratis magazine via de webshop

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel het Waasland magazine via onze webshop