Skip to main content
22-11-2021

Logies Waasland

Het promoten van het Waasland als toeristische bestemming is de kerntaak van Toerisme Waasland vzw en Toerisme Oost-Vlaanderen vzw die hiervoor de krachten bundelen. Naar aanleiding van de nieuwe positionering van het toerisme in het Waasland, willen we de toeristische sector nog nauwer betrekken bij onze werking. De doelstelling is om Waasland op een duurzame, toekomstgerichte manier verder te ontwikkelen als een toeristische bestemming. Daarbij is er specifieke aandacht voor de bevordering van het verblijfstoerisme. We willen de logies in de regio dan ook graag nauw betrekken bij onze werking. Alle logies in de regio staan vermeld op het online kaartmateriaal op de website www.waasland.be en op www.routen.be.

De logies die in onze marketing een prominentere plaats wensen, kunnen zich engageren voor een GRATIS partnerschap met ons.

Inhoud partnerschap voor de logiesuitbater

Logies die zich inschrijven worden als partners meegenomen in de promotionele communicatie van Toerisme Waasland. De huidige communicatiemiddelen van Toerisme Waasland en Toerisme Oost-Vlaanderen (TOV) bestaan o.a. uit:

  • Websites: www.waasland.be en www.routen.be. Elke logiespartner krijgt een eigen pagina op www.waasland.be
  • Online kanalen: facebook, Instagram, nieuwsbrieven
  • Offline media zoals gedrukte magazines
  • Perswerking: journalisten én influencers/bloggers met focus op Vlaanderen en Nederland

Daarnaast kunnen partnerlogies aan bod komen in diverse promotiekanalen van TOV of de regio en dat in functie van concrete acties en instrumenten. Afwisseling en spreiding wordt maximaal nagestreefd.

Deelnamevoorwaarden om na te lezen en akkoord mee te gaan: deelnamevoorwaarden logiespartner

Deelnemen?

Toerisme Oost-Vlaanderen contacteert via e-mail alle logies gelegen in Waasland. Deelnemende logies die zich inschrijven, gaan bijgevolg akkoord met de bovenstaande deelnamevoorwaarden. Mail gemist? Geen probleem! Je kan je ook via deze link rechtstreeks aanmelden voor het partnerschap. 

Bij vragen kan je terecht bij logies@oost-vlaanderen.be