Skip to main content
B&B De Koolputten in Waasmunster
15-12-2020

Logies Waasland

Het promoten van het Waasland als toeristische bestemming is de kerntaak van Toerisme Waasland vzw. Toerisme Waasland én Toerisme Oost-Vlaanderen bundelen hiervoor de krachten.

In 2020 werd voor de regio een nieuwe website en bijhorende marketingcampagne gelanceerd onder de merknaam ‘Waasland’. Een nieuw logo en verhaallijnen die vertellen waar de regio écht voor staat, hebben een prominente plaats gekregen op de inspirerende website.

De doelstelling is om het Waasland op een duurzame, toekomstgerichte manier verder te ontwikkelen als een toeristische bestemming. Daarbij is er specifieke aandacht voor de bevordering van het verblijfstoerisme. We willen de logies in de regio dan ook graag heel nauw betrekken bij onze werking. Alle logies in de regio staan vermeld op het online kaartmateriaal op de website www.waasland.be en op www.routen.be. De logies die in onze marketing een prominentere plaats wensen, kunnen zich engageren voor een gratis partnerschap met ons.

Inhoud partnerschap voor de logiesuitbater

Logies die zich inschrijven worden als partners meegenomen in de promotionele communicatie van Toerisme Waasland. De huidige communicatiemiddelen van Toerisme Waasland en Toerisme Oost-Vlaanderen (TOV) bestaan o.a. uit:

  • Websites: www.waasland.be en www.routen.be. Elke logiespartner krijgt dan ook een eigen pagina op www.waasland.be
  • Online kanalen: facebook, Instagram, e-nieuwsbrieven
  • Offline media zoals gedrukte magazines
  • Perswerking: journalisten én influencers/bloggers met focus op Vlaanderen en Nederland

Daarnaast kunnen partnerlogies aan bod komen in diverse promotiekanalen van TOV of de regio en dat in functie van concrete acties en instrumenten. Afwisseling en spreiding wordt maximaal nagestreefd.

Deelnamevoorwaarden

  • Erkend door Toerisme Vlaanderen;
  • Bereid om mee te werken aan een promotionele actie (op onze vraag);
  • Je promoot Waasland ook via eigen kanalen (website, sociale media, beurzen, folder, …);
  • Partner op sector.tov.be voor het gemakkelijk aanvragen en bestellen van brochures.
  • Inschrijven op de sectornieuwsbrief via sector.tov.be om op de hoogte te blijven.
  • Bereidheid mee te werken aan bevragingen en onderzoek vanuit TOV.

Deelnamevoorwaarden om na te lezen en akkoord mee te gaan:

Deelnemen?

Het regioteam van Toerisme Waasland verstuurt een rechtstreekse oproep via e-mail naar alle logies gelegen in Waasland. Deelnemende logies die zich inschrijven, gaan bijgevolg akkoord met de bovenstaande deelnamevoorwaarden.

Bij vragen kan je terecht bij Heidi Schaght, regiomedewerker Waasland op 0486 08 70 92 of stuur een mailtje naar info@waasland.be.