Jouw logies en promotie

Promotionele logiesgegevens

Sinds juni 2020 tonen we van alle aangemelde en erkende logies in Oost-Vlaanderen de contactgegevens (zoals ze in het uitbatersportaal van Toerisme Vlaanderen door jou als uitbater werden ingevoerd) via onze kaarten op de website.
Daarnaast bieden we aan erkende logies, door middel van onderstaand logiespartnerschap, ook de mogelijkheid nog meer aan bod te komen in onze communicatie.

Wat houdt dit Logiespartnerschap in:

De erkende logies die in onze marketing een prominentere plaats wensen, kunnen een logiespartnerschap met ons aangaan.
De status van erkend logies geeft ons de garantie dat je met alle logiesvoorwaarden van het Logiesdecreet en met de nodige bewijsstukken in orde bent en is daarom een voorwaarde voor het logiespartnerschap.

Tip: Laat je als aangemeld logies dus zo snel mogelijk erkennen voor meer promotiekansen! Dit is eenvoudig en vraagt geen financiële inspanningen. Lees hier hoe je dit doet en laat je door onze logiesconsulente gratis begeleiden!

Voordelen: 

Als bevoorrechte logiespartner kunnen we je meenemen in volgende promotionele communicatiemiddelen van Toerisme Oost-Vlaanderen en/of van onze regio’s. In functie van verhaallijnen of acties, selecteren we het meest geschikte communicatiemiddel daarvoor. De huidige communicatiemiddelen van Toerisme Oost-Vlaanderen en de regio’s bestaan o.a. uit:

Deelname partnerschap bij Toerisme Oost-Vlaanderen en de regio’s:

Ben je een erkend logies en wil je logiespartner worden? Dan kan je via onderstaande knoppen eerst doorklikken op jouw regio.
Twijfel je bij welke toeristische regio je hoort? Klik dan hier om dat te checken.

Wens je helemaal geen vermelding van jouw logies via onze kanalen, neem contact op via mail logies@oost-vlaanderen.be.

 

Benieuwd naar welke ondersteuning we jou als logies nog meer te bieden hebben?

Check onze ondersteuningsmogelijkheden via https://sector.tov.be/toolkit/