Logies Scheldeland

Het promoten van Scheldeland als toeristische bestemming is dé kerntaak van Toerisme Scheldeland vzw. Toerisme Scheldeland, Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Provincie Antwerpen bundelen hiervoor de krachten. In dit kader werd er in 2020 onder andere de vernieuwde website www.scheldeland.be gelanceerd.  

De doelstelling is om Scheldeland op een duurzame, toekomstgerichte manier verder te ontwikkelen als een toeristische bestemming. Daarbij is er specifieke aandacht voor de bevordering van het verblijfstoerisme. We willen de logies in de regio dan ook graag nauw betrekken bij onze werking. Alle logies in de regio staan vermeld op het online kaartmateriaal op de website www.scheldeland.be en op www.routen.be. De logies uit Scheldeland die in onze marketing een prominentere plaats wensen, kunnen zich engageren voor een GRATIS partnerschap met ons.

Inhoud partnerschap voor de logiesuitbater

Logies die zich inschrijven worden als partners meegenomen in de promotionele communicatie van Toerisme Scheldeland. De huidige communicatiemiddelen van Toerisme Scheldeland en Toerisme Oost-Vlaanderen (TOV) bestaan o.a. uit:

Elke logiespartner krijgt dan ook een inspirationeel artikel op www.scheldeland.be

  • Online kanalen: facebook, Instagram, nieuwsbrieven
  • Offline media zoals gedrukte magazines
  • Perswerking: journalisten én influencers/bloggers met focus op Vlaanderen en Nederland

Daarnaast kunnen partnerlogies aan bod komen in diverse TOV of regio-promotiekanalen en dat in functie van concrete acties en instrumenten. Afwisseling en spreiding wordt maximaal nagestreefd.

Deelnemen?

Het regioteam Scheldeland neemt per direct contact op via e-mail met alle logies gelegen in Scheldeland. Deelnemende logies die zich inschrijven, gaan bijgevolg akkoord met de onderstaande deelnamevoorwaarden.

Deelnamevoorwaarden

Lees hier de deelnamevoorwaarden na voor logies gelegen in het Oost-Vlaamse deel van Scheldeland: Deelnamevoorwaarden OSL_DEF

Lees hier de deelnamevoorwaarden na voor logies gelegen in het Antwerpse deel van Scheldeland: Deelnamevoorwaarden ASL_DEF

Ben je een logies gelegen in Antwerps Scheldeland? Het regioteam Scheldeland neemt begin januari contact op met jou via email.

Bij vragen kan je terecht op 052/33 98 06 of info@scheldeland.be .