Skip to main content
12-02-2020

Hoe zet ik de klantbeleving centraal? Hoe til ik mijn service naar een hoger niveau? Hoe help ik gasten met tips op maat over de recreatieve mogelijkheden in regio Scheldeland? Hoe zorg ik er met andere woorden voor dat mijn gasten met een positief gevoel hun bezoek of verblijf in regio Scheldeland beleven? Ondernemers uit Berlare, Laarne, Merelbeke, Sint-Amandsberg en Wetteren kwamen er alles over te weten tijdens het opleidingstraject tot toeristisch ambassadeur Scheldeland. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.

De ondernemers ontvingen op 28 januari de erkenning als infopunt Scheldeland uit handen van gedeputeerde voor toerisme Leentje Grillaert. De bordjes maken de toerist duidelijk dat de ondernemers garant staan voor een warm onthaal en insider tips om het Scheldeland te verkennen.

Deze ondernemers legden succesvol het traject af:

Berlare:

Sint-Amandsberg:

Laarne:

Merelbeke:

Wetteren:

Foto: Geert De Rycke BVBA