Skip to main content
07-02-2021

De huidige Oost-Vlaamse fietsnetwerken zijn aan een herwerking toe.

In juni 2020 schakelden we over naar onze nieuwe website Routen. Stelselmatig steken we onze producten in een nieuw ‘Routen-jasje’.
Sommige fietsnetwerken zijn toe aan een grondige herwerking. Daarom zullen we het nieuwe Routen-jasje combineren met de herwerking van de kaarten. In het voorjaar van 2021 kunnen we de vernieuwde kaarten aanbieden.

We kondigden reeds aan dat de fietsnetwerkkaarten van Gent, Scheldeland en Leiestreek uit verkoop waren gehaald. Voor deze regio’s is een uitgebreide herwerking voorzien. Lees hier meer over.

Sinds 1 februari zijn de overige fietsnetwerkkaarten (Waasland, Meetjesland en Vlaamse Ardennen) uit verkoop gehaald. De herwerking van deze kaarten is beperkter.
In tegenstelling tot eerdere info (het nieuwsbericht van 17/12/20) zijn er toch trajectwijzigingen. We adviseren om deze kaarten niet meer te verkopen aan de bezoekers en klanten.

De nieuwe levering wordt voorzien in het voorjaar (april – mei 2021).
In een latere sectornieuwsbrief (april ’21) zullen we uitgebreid communiceren over de herwerkte en vernieuwde fietsnetwerkkaarten.

UPDATE MAART ’21: de zones waar het fietsnetwerk wordt gewijzigd, kan je terugvinden op de fietsrouteplanner van routen.be. De werkzones zijn grijs gearceerd, met telkens vermelding van de periode.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.