Skip to main content
17-12-2020

De huidige Oost-Vlaamse fietsnetwerken zijn aan een herwerking toe.

In juni 2020 schakelden we over naar onze nieuwe website Routen. Stelselmatig zullen we onze producten ook in een nieuw ‘Routen-jasje’ steken.
Sommige fietsnetwerken zijn toe aan een grondige herwerking. Daarom zullen we het nieuwe Routen-jasje combineren met de herwerking van de kaarten. In het voorjaar van 2021 kunnen we de vernieuwde kaarten aanbieden.

Hoe gaan we te werk:
  • Stap 1: sinds 1 december ’20 werden volgende items uit verkoop gehaald (zowel voor de sector als voor de consument): Fietsnetwerkkaart Gent, Fietsnetwerkkaart Scheldeland, Fietsnetwerkkaart Leiestreek en de Fietsbox (alle fietsnetwerkkaarten samen)
  • Stap 2: omdat de overige fietsnetwerkkaarten slechts een kleine wijziging zullen ondergaan (waarschijnlijk alleen de lay-out), zullen wij die vanaf eind januari 2021 niet meer aan de sector verkopen. Het betreft volgende fietsnetwerken: Waasland, Meetjesland en Vlaamse Ardennen. De trajecten in deze regio’s blijven identiek, je mag deze kaarten dus verder verkopen aan je bezoekers en klanten totdat de nieuwe kaarten beschikbaar zijn. (UPDATE FEBRUARI ’21: er zijn toch trajectwijzigingen, we adviseren om deze kaarten niet meer te verkopen aan bezoekers en klanten)

In een latere sectornieuwsbrief (maart – april ’21) zullen we uitgebreid communiceren over de herwerkte en vernieuwde fietsnetwerkkaarten.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.