Skip to main content
01-12-2023

Op 23 november 2023 verwelkomden Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Waasland de Wase toeristische spelers in hotel van der Valk in Beveren. De avond kende een goed gevuld programma.

Tijdens de inspiratiesessie Fietsen en wandelen gaf onze sectorconsulent, Ruben D’haeyere, heel wat praktische tips mee rond hoe fietsknooppunten praktische te gebruiken, welk materiaal er ter beschikking kan gesteld worden en hoe er een link kon gelegd worden tussen de eigen zaak en Toerisme Waasland. Herbekijk hier de presentatie.

Jorine Vermeer van Good Planet die het Green Key label beheren en Tim van der Valk van het hotel van der Valk gaven een inkijk in Duurzaamheid en het Green Key label. Hoe pak je dit praktisch aan, aan welke voorwaarden moet je als logies voldoen. Welke kleine stappen kan je zetten in de duurzame richting? Herbekijk de Presentatie Good Planet.

En als laatste bracht Alexander Cerpentier een uiteenzetting over co-creatief samenwerken. Er kwam een grensoverschrijdende samenwerking tot stand in het Grenspark Groot Saeftinghe, namelijk de Zonnetrein werd weer nieuw leven in geblazen door een publiek-private samenwerking. Zijn presentatie kun je aanvragen via cerpentier.alexander@telenet.be.

Deze avond was doorspekt met enkele inspiratiesessies, momenten om de banden aan de halen en ook om te proeven van onze heerlijke, lokale streekproducten.