Skip to main content
31-03-2023

70 logiesuitbaters namen op dinsdag 14 maart 2023 van 10u tot 13u deel aan het jaarlijks netwerkmoment voor logies in het Centrum Ronde van Vlaanderen te Oudenaarde. Een gezamenlijk initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaamse Ardennen, Erfgoed Vlaamse Ardennen, Centrum Ronde van Vlaanderen, The Outsider en Visit Oudenaarde.

Tijdens enkele korte presentaties van de initiatiefnemers werden de nieuwigheden voor 2023 aan de aanwezigen voorgesteld. Zo kan je Oudenaarde voortaan ook ondergronds bezoeken en viert het Centrum Ronde van Vlaanderen dit jaar haar 20 jaar bestaan. The Outsider pakt uit met offroad steps en bij Erfgoed Vlaamse Ardennen staat 2023 in het teken van Van Gogh met het project ‘Vuur in mij’.
Toerisme Vlaamse Ardennen kondigde de vernieuwde infozuilen aan en ziet het aantal logies in de Vlaamse Ardennen verder toenemen.

Nieuws genoeg om na het officiële gedeelte nog even onder elkaar te kunnen napraten tijdens een natje en een droogje. Geïnteresseerden konden inmiddels een bezoek brengen aan de nieuwe exporuimte in het CRVV ter gelegenheid van 20 jaar CRVV. Met een 360° foto werd het hele gebeuren mooi in kleur vastgelegd als herinnering aan een leuke dag.

Klik hier om de presentatie te herbekijken.