Skip to main content

Rap op Stap in Oost-Vlaanderen

12-02-2019

Oost-Vlaanderen ondersteunt 50 Rap op Stapkantoren in 28 Oost-Vlaamse gemeenten. In 2018 voorzag de Provincie Oost-Vlaanderen 56.000 EUR voor de opstart en verdere uitbouw van Rap op Stapkantoren. Dit zijn toegankelijke reiskantoren voor mensen met een beperkt budget.
De Provincie engageert zich om in 2019 nog meer Oost-Vlamingen te bereiken door deze kantoren financieel en inhoudelijk te ondersteunen.

Waar vind je de Oost-Vlaamse Rap Op Stapkantoren?

Er zijn kantoren op verschillende locaties in 28 Oost-Vlaamse steden en gemeenten. De medewerkers zorgen ervoor dat jaarlijks ongeveer 10 000 Oost-Vlamingen met een beperkt budget op uitstap of vakantie kunnen.
Een overzicht van alle 50 Oost-Vlaamse Rap op Staplocaties vind je hier.

Waarvoor kan je bij Rap Op Stap terecht?

Voor een reisaanbod op maat voor mensen met een beperkt budget. Het gaat zowel over toeristische uitstappen, als over sport- of cultuuractiviteiten of over langere reizen. De medewerkers zoeken kortingen voor de klant. De kantoren zijn bovendien zeer toegankelijk: je stapt er vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren. De kantoren verdelen ook het gratis en betaalbaar aanbod van de Provincie Oost-Vlaanderen, gebundeld in een toegankelijke brochure.
Je kan de brochure opvragen bij een Rap op Stapkantoor in jouw buurt, of downloaden via www.oost-vlaanderen.be/gratisaanbod.

Meer informatie over de subsidie voor Rap op Stapkantoren vind je hier.