Skip to main content
11-06-2022

De wandelnetwerkkaarten van regio Vlaamse Ardennen, die sinds 1 december 2021 even uit verkoop zijn, werden in de loop van februari en maart helemaal up-to-date gebracht. De nieuwe netwerkkaarten werden in mei gelanceerd. Als toeristische partner kan je ze bestellen.

Nieuwe netwerkkaarten Vlaamse Ardennen

Er werd in het voorjaar gewerkt aan een upgrade van de wandelnetwerken Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei. In heel wat gemeenten, waaronder Zwalm, Maarkedal, Horebeke en Geraardsbergen, werden er nieuwe trage wegen geïntegreerd in de wandelnetwerken. Daarnaast is het centrum van Oudenaarde en Ronse nu ook verbonden met de wandelnetwerken en komen er vanuit Ronse ook nieuwe verbindingen naar het Muziekbos en het wandelnetwerk in Henegouwen.

De vele aanpassingen te velde werden in de periode maart – juni ’22 uitgevoerd. De bewegwijzering is aangepast aan de nieuwe wandeltrajecten.

Bestel de kaarten

De kaarten kosten € 6 per exemplaar voor de toerist. Toeristische diensten en ondernemers kunnen de kaarten nu al bestellen en als partner krijg je 33% korting bij aankoop van minimum 5 exemplaren.
Wil je liever de drie kaarten aanschaffen in één pakket, samen met de nieuwe wandelgids ‘Wandelen in de Vlaamse Ardennen’? Dan kan je de wandelboxWandelen in de Vlaamse Ardennen’ bestellen.

Bestel nu

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel Wandelnetwerk Zwalmvallei via onze webshop
> Stap 3: Bestel Wandelnetwerk Bronbossen via onze webshop
> Stap 4: Bestel Wandelnetwerk Getuigenheuvels via onze webshop
> Stap 5: Bestel de wandelbox ‘Wandelen in de Vlaamse Ardennen’ via onze webshop
> Stap 6: Bestel de wandelgids ‘Wandelen in de Vlaamse Ardennen’ via onze webshop

Terugname oude wandelnetwerkkaarten ‘Getuigenheuvels’, ‘Bronbossen’ en ‘Zwalmvallei’

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten van de Vlaamse Ardennen (Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei) worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel herwerkte wandelnetwerkkaarten (Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei) zodra die gedrukt zijn. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.