Skip to main content
28-10-2021

Begin december zal opnieuw het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ verschijnen voor het campagnejaar 2022. Dit vol met gastvrije logeeradresjes in (Oost-)Vlaanderen. Het logiesboek is het resultaat van de samenwerking tussen Logeren in Vlaanderen vzw, de vijf provinciale toeristische organisaties en de private logiessector.

In 2022 worden een zestigtal Oost-Vlaamse logies via het boek gepromoot en online is het aanbod nog groter. Dat online aanbod kan en zal nog verder toenemen. Je kan het actuele en ruime aanbod steeds meevolgen en bekijken op www.logereninvlaanderenvakantieland.be, waar er tot op heden meer dan 250 leuke logies in Oost-Vlaanderen te vinden zijn en meer dan 1300 in heel Vlaanderen.

Het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2022’ is terug vanaf december verkrijgbaar in talrijke Diensten voor Toerisme. Je kan het ook online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Ook is het terug te vinden op de Countryside beurs van 2 tem 5 december 2021 in Flanders Expo te Gent www.countryside.be .

Je kan ook iemand een heerlijke vakantie schenken dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen.

Interesse om vanaf nu vermeld te worden via de betalende campagne van Logeren in Vlaanderen Vakantieland? Klik dan hier. Deelnemen kan al vanaf 199 euro, check de voorwaarden op voorgaande link.