Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties – PTO’s (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).

Onder de noemer ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ brengt de vzw i.s.m. de 5 PTO’s en de private logiessector dan ook jaarlijks promotie op de Nederlandstalige markt:

  • Logiesboek Logeren in Vlaanderen Vakantieland, bestellen via info@logereninvlaanderen.be of af te halen bij je lokale dienst voor toerisme
  • online promotie- en boekingssite www.logereninvlaanderenvakantieland.be
  • crossmediale promotiecampagne die traffic leidt naar boekingen bij de deelnemende logies in bovenstaande kanalen (online en offline).

Deelnemen als aangemelde logiesuitbating (cfr. huidig Logiesdecreet) is mogelijk mits financiële bijdrage volgens capaciteit en naargelang keuze van advertentievorm (boek en online of enkel online, grootte advertentie). Voorwaarden, tarieven en gedetailleerde uitleg en inschrijfmodule vind je hier: https://mijnlogies.logereninvlaanderen.be/nl/aansluiting-logiesnetwerk en Ontdek hier de voordelen van deelname aan de campagne.

Vragen of hulp nodig?