Skip to main content
04-05-2023

We hebben het al eerder aangekondigd (klik hier), maar nu is het bijna zover: er komt een uitbreiding van het wandelnetwerk in het Scheldeland. In de volgende sectornieuwsbrief van juni geven we meer informatie, maar we herhalen graag toch even dat het nieuwe wandelnetwerk ook gevolgen heeft voor de apart bewegwijzerde wandelroutes. Vier van de huidige bewegwijzerde wandelroutes liggen in dit nieuwe wandelgebied. Om dubbele bewegwijzering te vermijden, zal Toerisme Oost-Vlaanderen deze wandelroutes vervangen door het wandelnetwerk. De bewegwijzering van de Vliegeneterswandelroute wordt in de maand mei verwijderd.

De vier wandelroutes die vervangen worden door de nieuwe wandelnetwerken:
  • Vliegeneterswandelroute (Lebbeke) (bewegwijzering wordt weggenomen in mei 2023)
  • Cotthemwandelroute (Sint-Lievens-Houtem) (bewegwijzering wordt weggenomen einde 2023)
  • Welle- en Kapellemeersenwandelroute (Denderleeuw) (bewegwijzering wordt weggenomen einde 2023)
  • Den Dotterwandelroute (Erpe-Mere) (bewegwijzering wordt weggenomen einde 2023)
Einde verkoop brochures

De brochure van de Vliegeneterswandelroute is al een tijdje uit verkoop.
De brochures van de Cotthemwandelroute, de Welle- en Kapellemeersenwandelroute en de Den Dotterwandelroute mag je nog verder verkopen aan bezoekers en toeristen tot en met mei ’23.

Terugname oude brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude brochures van deze wandelroutes worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling (je krijgt een kredietnota).