Skip to main content
04-09-2020

Superbedankt aan de vele trouwe bezoekers van deze website. Bedankt ook aan de trouwe lezers van onze sectornieuwsbrief.

Het afgelopen half jaar was voor de toeristische sector een zeer zware periode. Toerisme Oost-Vlaanderen heeft met de sectorwebsite en de sectornieuwsbrief de sector zo goed mogelijk geïnformeerd. We zijn blij dat dit ook gewaardeerd wordt. De afgelopen 6 maanden is het aantal bezoekers op onze website bijna verdrievoudigd. Jullie vonden snel de weg naar onze pagina ‘Coronavirus en toerisme: een overzicht’. Ook de pagina over de heropstart van logies was bijzonder populair. De pagina ‘Ondersteuning & brochures’ vervolledigt de top drie van drukbezochte pagina’s, met meer dan drie keer zo veel bezoekers dan in dezelfde periode vorig jaar.

Een waarzeggersbol hebben we niet, maar we hopen toch dat we in de toekomst minder coronagerelateerde nieuwsberichten moeten posten. Dat zou betekenen dat we de zwaarste impact voor toerisme achter de rug hebben.
Wat de toekomst ons ook brengt: we zullen jullie verder informeren over actualiteit, wetgeving, inspirerende voorbeelden, promotionele acties, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer. Bedankt voor jullie interesse!