Laatste update: 1 mei 2022

Het coronavirus en de bijhorende ziekte Covid-19 hebben een impact op onze maatschappij en op de toeristische sector. Via onderstaande pagina’s willen we de toeristische sector in Oost-Vlaanderen de nodige informatie verschaffen en wijzen op interessante links met meer informatie. Klik op de afbeeldingen voor meer info.
Kijk zeker eens bij de steunmaatregelen.

Heb je nog vragen? Mail naar sector@oost-vlaanderen.be en we proberen je zo goed mogelijk te helpen of door te verwijzen naar de juiste instantie.

Corona-update toeristische sector

Alle praktische maatregelen om toerisme op een veilige manier te organiseren. Ook de nieuwe maatregelen komen aan bod. Logies, attracties, gidsactiviteiten, infokantoren, meetingsector, eventsector of andere toeristische ondernemers?
Je leest het allemaal hier.

Steunmaatregelen

Verschillende overheden en instanties werkten een aantal steunmaatregelen uit voor wie getroffen wordt door de crisis. Je vindt een greep uit het aanbod en linken naar gedetailleerde informatie per maatregel.
Je leest het allemaal hier.

Herbekijk onze webinars

Toerisme Oost-Vlaanderen organiseerde een reeks webinars om je te helpen bij de heropstart van je toeristische activiteiten.
Herbekijk hier onze webinars en andere nuttige filmpjes.

#volvanverhalen: de campagne van Vlaanderen Vakantieland

Onder de merknaam ‘Vlaanderen Vakantieland’ haalden de partners de afgelopen maanden alles uit de kast, om elke Vlaming warm te maken voor een vakantie in eigen land.
Je leest alles over de campagne hier.

Nuttige tips en informatie

Een hele reeks actuele info en nuttige tips op een rijtje.
Je leest het allemaal hier.

Steunmaatregelen voor ondernemers

Verschillende overheden en instanties werkten een aantal steunmaatregelen uit voor wie getroffen wordt door de crisis. Hieronder vind je een greep uit het aanbod en linken naar gedetailleerde informatie per maatregel.

Nuttige tips en informatie