Skip to main content
01-12-2023

Het kwam al meermaals aan bod in de sectornieuwsbrief en op de sectorwebsite, maar ondertussen is het bijna zover.

In januari en februari 2024 wordt de bewegwijzering van volgende fietsroutes weggenomen: Rodelandroute 1, Rodelandroute 2, Gulden Ei route, Molenbeekroute, Schiptrekkersroute, Hermesroute, Kouterroute, Paterroute, Teirlinckroute, Watermolenroute, Canteclaerroute en Nobelroute. De meeste routes worden omgevormd tot routes op het netwerk.

Vernieuwde routes op het netwerk

De meeste routes krijgen dus een grondige update. De routes zullen voortaan de fietsknooppunten volgen. Daardoor verhoogt ook de kwaliteit en de beleving onderweg.

De upgrade van enkele routes is al volledig in orde:
Einde apart bewegwijzerde fietsroutes

Met de 12 fietsroutes verdwijnen de laatste apart bewegwijzerde fietsroutes van Toerisme Oost-Vlaanderen. Vanaf begin 2024 volgen alle fietsroutes de knooppunten van het populaire fietsnetwerk.

Terugname oude brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude brochures van deze fietsroutes worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling (je krijgt een kredietnota).
Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.
Terugname is mogelijk tot en met 30 april 2024.