Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Meetjesland 2023

26 september

Wil je de troeven van het Meetjesland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Meetjesland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Meetjesland die ambassadeur zijn of willen worden.
Opgelet: je inschrijving zal worden geweigerd indien je niet tot de regio Meetjesland behoort.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennismaken met de troeven van het Meetjesland.

Ga mee op gegidste rondleiding langs de Zonneberg en Klein-Rusland in Zelzate en bezoek stokerij Eenvoud of doe de varkensommegang en ontdek de vernieuwde Huysmanhoeve.

Waar en wanneer?

Verken Meetjesland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Dinsdag 26 september van 12u00 – 17u30: Lunch bij Hopspot in Ertvelde, gevolgd door gegidst bezoek aan Klein-Rusland en de Zonneberg in Zelzate. Nadien rondleiding en degustatie bij stokerij Eenvoud. Parkeren en start aan Hopspot – Vaartstraat-West 1, 9940 Evergem.
  • Donderdag 19 oktober van 10u30 -15u30: Varkensommegang in Oosteeklo. Lunch inbegrepen bij Visite in Ertvelde. Rondleiding bij microbrouwerij Hopspot in Ertvelde, gevolgd door een degustatie en netwerkdrink. Parkeren en start wandeling aan het Kasteel – Abdijstraat 40 – 42, Assenede.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer (fiets of auto), tenzij anders aangegeven.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij latere annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een onkost van € 25 aan per deelnemer. Meer informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt naast de streekverkenningen ook praktijkgerichte workshops en inspirerende webinars aan rond verschillende thema’s. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een module streekverkenning in je regio en een opleiding. In ruil krijg je een gratis workshop en een sticker met daarop je ambassadeurstitel. Wij geven je zaak bovendien extra zichtbaarheid als ambassadeur Meetjesland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Bezoek onze pagina voor ambassadeurs of mail naar sector@oost-vlaanderen.be.

Gegevens

Datum:
26 september