Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klantentevredenheid | Workshop

14 december

Wat?

Tijdens deze interactieve training krijg je de nodige inzichten over het belang van klantentevredenheid. Aan de hand van concrete oefeningen en tal van voorbeelden van andere organisaties, ontdekt je de finesses over klantgerichtheid. We kijken even naar de verschillende (online en offline) kanalen die je gebruikt en maken de link met je service concept (datgene wat je wilt dat ze over je organisatie aangeven). We maken de ideale klantenreis op zodat je direct kan nagaan welke aspecten de nodige aandacht vergen.

Verder werken we op die dag aan de belangrijke aspecten van klantgerichte communicatie, zodat je een perfect onthaal, een perfecte communicatie en goede opvolging kan garanderen voor je bezoekers. Het wordt een hands on training tal van tips en tricks.

De workshop is interactief en hands-on. Om elkaar beter te leren kennen vragen wij om een voorwerp mee te nemen dat een verhaal vertelt over de streek waar je woont, de zaak die je uitbaat, de familie die het uitbaat,…

Voor wie?

Mensen actief in de Oost-Vlaamse toeristische sector: logiesuitbaters, uitbaters reca, toeristische ondernemers, attracties, musea, toeristische ambtenaren, etc.

Voorkennis?

Geen voorkennis vereist.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats in Cloud9000 (Dendermondsesteenweg 104 – 9000 Gent); je ontvangt enkele dagen vooraf nog eens de praktische informatie. De sessie duurt een volledige dag met lunch:
donderdag 14 december van 9:00 tot 17:00

Inschrijven?

Deelnemen aan de workshop met inbegrepen lunch kost € 60 per persoon (incl btw en transactiekost). Je betaalt meteen online bij inschrijving. Ben je ambassadeur in 2023? Dan kun je gebruik maken van je persoonlijke, eenmalige code om deze workshop gratis te volgen.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden (klik hier).

SCHRIJF JE IN BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Vragen?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of bel 09 267 70 50.

Gegevens

Datum:
14 december