Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Betere webteksten schrijven | Workshop

5 december

Wat?

Schrijven voor beeldschermen vraagt een heel andere aanpak dan schrijven voor papier. Lezers op een beeldscherm zoeken en zappen. Ze scannen teksten en lezen een stuk trager. En ze klikken zo weer weg. Door teksten goed en gericht op te bouwen en te schrijven op maat van je lezer, zorg je dat bezoekers niet te snel wegklikken. Schrijf je vaak teksten voor websites? Is het jouw verantwoordelijkheid dat je websitebezoekers snel en efficiënt informatie vinden?
Dat je boodschap of oproep aanslaat? In deze schrijftraining oefen je een reeks skills om je webteksten helemaal op punt te zetten. Naast de theoretische principes krijg je voorbeelden om efficiënter, helderder en overtuigender te leren schrijven.

De workshop is interactief en hands-on. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met je laptop en leert al doende. Je brengt je laptop mét opgeladen batterij en lader mee naar de workshop.

Voor wie?

Mensen actief in de Oost-Vlaamse toeristische sector: logiesuitbaters, uitbaters reca, toeristische ondernemers, attracties, musea, toeristische ambtenaren, etc.

Voorkennis?

Deze workshop is gericht voor mensen die webteksten schrijven en sites beheren. Geen voorkennis nodig.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats in De Abt (Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent); je ontvangt enkele dagen vooraf nog eens de praktische informatie. De sessie duurt 3 uur:
dinsdag 5 december van 13:30 tot 16:30

Eén à twee weken na de workshop krijg je de kans om persoonlijke feedback te krijgen van de trainer in een online 1-op-1 sessie van een half uurtje. Daarvoor zul je een tijdslot kunnen kiezen op een bepaalde dag:
– dinsdag 19 december

Inschrijven?

Deelnemen aan de workshop met inbegrepen 1-op-1-sessie nadien kost € 55 per persoon (incl btw en transactiekost). Je betaalt meteen online bij inschrijving. Ben je ambassadeur in 2023? Dan kun je gebruik maken van je persoonlijke, eenmalige code om deze workshop gratis te volgen.

Extra coaching

Heb je na de workshop en de inbegrepen 1-op-1-sessie nog vragen? Heb je nood aan bijkomende feedback of persoonlijk advies op maat? De trainers van I Like Media staan voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor extra online coaching aan 75 EUR per uur. De trainers kunnen ook ter plekke komen. Dan rekenen ze 300 EUR per dagdeel (+km-vergoeding aan 0,37EUR/km).

Contacteer I Like Media en boek je individuele coaching via info@ilikemedia.be.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden (klik hier).

SCHRIJF JE IN BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Vragen?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of bel 09 267 70 50.

Gegevens

Datum:
5 december