Skip to main content

Vers van de pers: biergids en Hop Hop!

06-06-2017

Met de lancering van een toeristische Biergids zet Toerisme Oost-Vlaanderen de provincie verder in de kijker als top-bierbestemming. Fietsers en wandelaars worden getrakteerd op 6 nieuwe lusvormige routes, actuele informatie over alle Oost-Vlaamse brouwerijen en bierstijlen, en de beste toogtips van notoire bierkenners. De campagne Plan Bier krijgt zo de ideale kroon op de fles. Voor wie de smaak te pakken heeft, is er ook het nieuwe magazine Hop Hop!

Alle bierwalhalla’s in één gids

De schat aan informatie die Toerisme Oost-Vlaanderen de voorbije jaren voor Plan Bier verzamelde, werd gebundeld én verrijkt in een aantrekkelijke toeristische Biergids voor de héle provincie. Dus ook met Gent, het Meetjesland en de Leiestreek erbij. Toeristen kunnen met vijf fietsroutes en één wandelroute zowat alle brouwers en een aantal van onze gezelligste bierkroegen afschuimen.
Wat deze gids onderscheidt van alle andere, is dat elke route een uitdrukbaar bierkaartje met knooppunten heeft gekregen, een leuke gimmick die toeristen op het juiste pad houdt, ook zonder pocket in de hand.

De Biergids Oost-Vlaanderen telt 110 geringde pagina’s en kost € 9,95 (sectorprijs: € 6,50, vanaf 5 exemplaren).

Hop Hop!

Het gratis biermagazine Hop Hop! is een mooie aanvulling op de Biergids. Langsheen heel onze provincie sprokkelden we de beste bierverhalen, bierstops en bierroutes, sprongen we binnen in brouwerijen en gingen we op zoek naar de bijzonderste bierkroegen en logeeradressen. Met de vakantie in aantocht, verzamelden we ook alle niet te missen bieruitstappen en –hangouts voor de zomer.
Hop Hop! werd gedrukt op 125.000 exemplaren en verscheen als bijlage bij De Morgen (60.000 ex.) en Humo (enkel bij abonnees – 55.000 ex.).

Bestel jouw voorraad nu:
> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel de Biergids via onze webshop
> Stap 3: Bestel Hop Hop! via onze webshop