Skip to main content
01-04-2021

Begin april valt de tweede editie van Routen Magazine in de bus bij 65.000 abonnees in Vlaanderen en Nederland. Voor wie nog moet wennen aan de nieuwe naam: Routen is de opvolger van StapAf en is net als StapAf het gratis fiets- en wandelmagazine van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Wat vind ik terug in de tweede editie?

Routen verschijnt één keer per jaar, telt 76 pagina’s en deelt inspirerende reportages die gelinkt worden aan uitscheurbare fiets- en wandelroutes. De tweede editie staat in het teken van water, met aandacht voor de vernieuwde Leiestreek fietsroute tussen Gent en Deinze, die vanaf nu ook dwars door Gent gaat. Verder zijn er ook reportages over kanovaren op de Moervaart en de Zuidlede, de lancering van een meerdaagse fietsroute langs de Schelde tussen Oudenaarde en Antwerpen, industrieel erfgoed langs het water in Gent, Baasrode en Kruibeke enz. Maar ook de fietstocht langs het Leopoldkanaal in het Meetjesland, en de polders van het Grenspark Groot Saeftinghe in het Waasland komen aan bod.

Routen wordt gedrukt op 80.000 exemplaren en wordt o.a. ook verdeeld in de diensten voor toerisme van alle Oost-Vlaamse regio’s. Ook partners kunnen een voorraadje aanvragen om mee te geven aan hun klanten, zolang de voorraad strekt.

Nog niet geabonneerd op Routen? Dat kan makkelijk via www.routen.be.

Bestel nu je nieuwe Routen magazine

Ontvang je graag exemplaren om aan je klanten aan te bieden, bestel dan het Routen magazine via onze webshop. Je kan minimum 5 exemplaren bestellen. Ter info: in een doos zijn er 35 exemplaren. Toeristische diensten kregen reeds een voorraad.
Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
Stap 2: Bestel het nieuwe magazine Routen via onze webshop