12-02-2020

Dag StapAf, welkom Routen! Vanaf deze lente wordt Routen de nieuwe naam van ons magazine, onze nieuwsbrief en onze website. Routen zal meer dan ooit staan voor fietsen en wandelen in Oost-Vlaanderen, voor alles wat bezoekers de weg wijst naar de betere plekjes in onze provincie.

In 2019 startte Toerisme Oost-Vlaanderen met een evaluatie van het merk StapAf. Resultaten wezen uit dat een bijsturing nodig was, met onder meer als doel een bredere doelgroep te bereiken zonder de trouwe magazinelezers en online abonnees uit het oog te verliezen.

Om nóg meer fietsers en wandelaars te bereiken, werden nieuwe verhaallijnen uitgezet en werd een nieuwe visuele stijl uitgewerkt. Hier hoorde ook een meer dynamische naam bij: Routen. Een naam die zowel ons magazine, onze website als onze nieuwsbrief binnenkort zullen krijgen.

Het magazine verschijnt vanaf deze lente nog één keer per jaar, maar lijviger en met nog meer inspiratie voor dagjestoeristen en overnachters. Plus uitgestippelde routes waarmee bezoekers meteen op pad kunnen in Oost-Vlaanderen. Je mag het nieuwe magazine ten vroegste in mei verwachten. Ook de website en de consumentennieuwsbrief zitten vanaf april in een gloednieuw Routen-jasje. Veel om naar uit te kijken dus!

Het nieuwe logo kan je alvast hier zien: https://www.tov.be/nl/routen