Skip to main content
08-07-2021

Bepaalde fiets- en wandelroutes zijn momenteel enkel digitaal beschikbaar bij Toerisme Oost-Vlaanderen. De routes blijven bewegwijzerd en de kaarten van de routes zijn nog altijd geldig. De stock bij Toerisme Oost-Vlaanderen is echter uitgeput.
De kaarten zijn dus zeker niet uit verkoop. Diensten voor toerisme en ondernemers mogen nog verder de routes verkopen, als ze die nog in voorraad hebben.
Bijbestellen van de kaarten bij Toerisme Oost-Vlaanderen is momenteel niet mogelijk, aangezien Toerisme Oost-Vlaanderen geen papieren exemplaren meer in voorraad heeft. Wil je ze toch aanbieden aan je klanten en bezoekers? Dan kan je de routes afdrukken via onderstaande links. Je kan daar de route afdrukken en opslaan als pdf- of gpx-bestand.

Daarnaast zijn er ook een aantal routes verlegd naar het netwerk. Deze routes werden vroeger aangeduid met een aparte bewegwijzering, maar volgen voortaan het netwerk. Verschillende van deze routes zijn momenteel enkel digitaal beschikbaar. Wil je ze toch aanbieden aan je klanten en bezoekers? Dan kan je de routes afdrukken via onderstaande links. Je kan daar de route afdrukken en opslaan als pdf- of gpx-bestand.

Deze routes zijn enkel digitaal beschikbaar bij Toerisme Oost-Vlaanderen:
Meer info

Heb je vragen over deze routes? Neem dan contact met Toerisme Oost-Vlaanderen (toerisme@oost-vlaanderen.be, 09 267 70 70).