Skip to main content

Schouders onder Boerke en Landschapspark

15-09-2017

Met de nadruk op wandelen zet Toerisme Meetjesland tijdens de herfst van 2017 de extra de schouders onder Boerke en Landschapspark Drongengoed

Toerisme Meetjesland zorgt deze herfst voor extra promotie voor de Boerke Wandelroutes aan de Belgisch-Nederlandse grens en voor het Landschapspark Drongengoed vooral in het kader van de week van het bos.

  • Tot eind november zullen via de facebookpagina van Toerisme Meetjesland de Boerke-filmpjes met bijhorende wandelroutes gepromoot worden. Op deze manier willen we onze vier routes op de grens in de kijker zetten. Daarnaast komen ze ook aan bod in onze vernieuwde consumentennieuwsbrief (meer dan 14.000 adressen). Delen en mee aan de slag gaan, is de boodschap!
  • Ook de facebookpagina van Landschapspark Drongengoed en de website Drongengoed.be willen we een flinke duw in de rug geven. In aanloop van de Week van het Bos (7 tot 14 oktober) willen we met een grappig Joost Van Hyfte-filmpje het Drongengoed en Het Leen in de kijker plaatsen. Ook hier de focus op wandelen en zachte recreatie. Thema van de Week van het Bos (en dus ook van het filmpje): sportief ontspannen in het bos.