Skip to main content
10-01-2020

Oost-Vlaanderen ondersteunt 50 Rap op Stapkantoren in 28 Oost-Vlaamse gemeenten. Provincie Oost-Vlaanderen voorziet 29.000 EUR voor de opstart en verdere uitbouw van Rap op Stapkantoren. Dit zijn toegankelijke reiskantoren voor mensen met een beperkt budget.
De provincie engageert zich om in 2020 nog meer Oost-Vlamingen te bereiken door deze kantoren financieel en inhoudelijk te ondersteunen.

Waar vind je de Oost-Vlaamse Rap Op Stapkantoren?

Er zijn kantoren op verschillende locaties in 28 Oost-Vlaamse steden en gemeenten. De medewerkers zorgen ervoor dat jaarlijks ongeveer 12.000 Oost-Vlamingen met een beperkt budget op uitstap of vakantie kunnen.
Een overzicht van alle 50 Oost-Vlaamse Rap op Staplocaties vind je hier.

Waarvoor kan je bij Rap Op Stap terecht?

Mensen met een beperkt budget kunnen terecht bij Rap op Stap voor een reisaanbod op maat. Het gaat zowel over toeristische uitstappen, als sport- of cultuuractiviteiten, als over langere reizen. De medewerkers zoeken kortingen voor de klant. De kantoren zijn bovendien heel toegankelijk: je stapt er vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren. De kantoren verdelen ook het gratis en betaalbaar aanbod van de Provincie Oost-Vlaanderen, gebundeld in een toegankelijke brochure.
Je kan de brochure opvragen bij een Rap op Stapkantoor in jouw buurt, of downloaden via de webpagina over gratis en betaalbare uitstappen in de provincie Oost-Vlaanderen.