Skip to main content
02-10-2023

Wist je dat de provincie Oost-Vlaanderen zich vol passie inzet voor de inclusie van personen met een beperking? En dat we ook streven naar een toegankelijk aanbod voor alle burgers, zoals in onze recreatiedomeinen en erfgoedsites.

Toerisme Oost-Vlaanderen levert eveneens inspanningen om drempels in de vakantieketen weg te werken. We streven dan ook naar een toegankelijk en betaalbaar aanbod voor iedereen, onafhankelijk van lichamelijke mogelijkheden, leeftijd en financiële situatie. Denk maar aan onze toegankelijke fiets- en wandelroutes en Rap op stapkantoren die het toegankelijk aanbod bundelt.

Op 7, 8 en 9 december kun je ons vinden op de REVA-beurs (Flanders Expo). Dit evenement is dé plek waar mensen met een beperking, senioren, mantelzorgers, dienstverleners en andere professionals elkaar ontmoeten en inspireren: : www.reva.be

Wil je meer ontdekken over het toegankelijke vrijetijdsaanbod dat de provincie Oost-Vlaanderen te bieden heeft? Of ben je nieuwsgierig om bij ons te werken? Aarzel dan niet en breng ons zeker een bezoekje op de REVA-beurs!

Kan je niet wachten tot dan? Neem dan al een kijkje op de website van de Provincie Oost-Vlaanderen:

Meer info over het toegankelijk aanbod van Toerisme Oost-Vlaanderen: