Skip to main content
05-08-2022

Tot 10.000 euro voor jouw initiatief in Oost-Vlaanderen via crowdfunding en verdubbeling

Bij #Een hart voor Gent (Gent en deelgemeenten) zoekt Streekfonds Oost-Vlaanderen projecten die de weerbaarheid en veerkracht van jongeren in Gent verhogen en die inspelen op een reële nood of een specifieke vraag van kinderen/jongeren/jongvolwassenen (tot 30 jaar).

In de vier regio’s rond Gent waar het Streekfonds Oost-Vlaanderen actief is, namelijk #Een hart voor Scheldevallei, #Een hart voor Waas, #Regiokracht en #Streekmotor23, zoekt Streekfonds Oost-Vlaanderen sociale, inclusieve, duurzame en groene projecten die mensen met elkaar en met de omgeving verbinden: sociale projecten die de omgeving inzetten als hefboom of verbindende projecten die de omgeving op een duurzame manier versterken.

Kan jouw projectidee, of dat van je vzw, je vereniging,… een hefboom gebruiken? Geselecteerde projecten houden eerst een crowdfundingcampagne via de website van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Hiermee zamelen ze minimum de helft van het budget in en zo verzamelen ze een groep supporters rond hun projectidee. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door Streekfonds Oost-Vlaanderen met maximum € 5.000. Dit is mogelijk door de steun van onze partners.

Praktisch info: surf naar Streekfondsoostvlaanderen.be, klik op ‘project indienen’ en je leest er alle details over de projectoproep.