Skip to main content
27-06-2023

Samen met een internationaal erkende expert in Hybrid & Virtual Event Management worden de eerste stappen gezet in het vastleggen van een 2-daagse opleiding die je zal worden aangeboden door Toerisme Vlaanderen.  De opleiding is gepland voor de zomer of het najaar van 2023.  

Bij deze opleiding zal je met andere locaties en organisatoren fysiek samenkomen om de wereld van hybride en virtuele evenementen beter te begrijpen en beter aan te bieden. Je zal leren vast te stellen wanneer het opportuun is om een digitaal kanaal aan te bieden, en hoe je een competitieve en kwalitatieve oplossing opzet voor zowel de klant als de venue/organisator.

Onder andere de volgende onderwerpen zullen  aan bod komen: digitale marketing, technologie├źn omtrent hybride en virtuele congressen, veiligheid, voordelen van online en hybride evenementen, budgettering, de verschillende digitale evenement types en sociale media. 

Wie zal er in aanmerking komen voor de training?  

  • Medewerkers van venues in Vlaanderen die actief zijn in het verkopen en/of organiseren van internationale congressen en die de gratis zelfscan voor de venue hebben ingevuld.
  • Organisatoren van congressen en evenementen (die minimum 1 internationaal evenement in Vlaanderen hebben georganiseerd of concrete plannen hebben om dat te doen).
  • Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, de training vindt plaats in de zomer van 2023 (datum binnenkort bekend). 

Heb je reeds interesse in de opleiding en wil je er als eerste bij zijn?

Stuur gerust een mailtje naar melanie.vanoevelen@meetinflanders.com