Skip to main content
06-10-2023

Op 3 oktober 2023 lanceerde Logeren in Vlaanderen de nieuwe Vlaanderen Vakantieland website!

Deze website vervangt en bundelt de drie vorige websites (www.logereninvlaanderenvakantieland.be, www.vlaanderenvakantieland.be en logiesportaal www.mijnlogies.logereninvlaanderen.be).

Bezoekers vinden op deze website een uniek aanbod van inspiratie (artikels) en een breed en gevarieerd logiesaanbod. Dit in de nieuwe huisstijl van Vlaanderen Vakantieland. Daarnaast worden via het luik “ontdekken” ook de verschillende provincies, regio’s en kunststeden voorgesteld.

De weergave en het beheer van je logiesinformatie verloopt sinds 3 oktober direct via deze website. Aangesloten logies ontvingen hiervoor rond 3 oktober per logies een e-mail met instructies om aan te melden. Daarnaast werd zowel per mail als per post extra communicatie toegestuurd met instructies, aandachtspunten en nieuwigheden over het beheer van jouw logiesinformatie op de nieuwe website van Vlaanderen Vakantieland.

Bijkomend kunnen logies op dit portaal ook de vertrouwde informatie (nieuws, evenementen, webinars,…) terugvinden en raadplegen.

Hulp nodig voor het aanmelden of aanpassen van je gegevens? Of wil je jouw logies ook aansluiten bij het logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland?
Het team van Vlaanderen Vakantieland helpt je graag verder: tel. 016.28.60.35, info@logereninvlaanderen.be.