Skip to main content
28-03-2021

De wandelgids Woudlopen uit 2018 was uitverkocht en dus aan een herdruk toe, wat ons er ineens toe bracht om de gids aan een grondige revisie te onderwerpen. Alle routes werden onder de loep genomen. Alle vermelde horeca werd gecontacteerd. Het resultaat van dit werk is eerder een upgrade, dan een update. De nieuwe titel luidt ‘Wandelen in Oost-Vlaamse bossen’ met vijf wandelroutes in het Kluisbos, Bos t’Ename, Drongengoedbos, Buggenhoutbos en Kravaalbos.

Vier van de vijf routes bleven dezelfde. De Drongengoedroute kreeg een nieuw traject op vraag van Toerisme Meetjesland om zo ook een beter parkeerbeleid te kunnen garanderen. Ook alle andere routes werden in functie van parkeerspreiding geĆ«valueerd om overlast te vermijden. Waar nodig en mogelijk werden alternatieve parkeerzones aangeduid. ‘Wandelen in Oost-Vlaamse bossen’ kreeg uiteraard ook een nieuwe opmaak, die aansluit bij de huisstijl die ook werd toegepast op de vorige wandelgids, ‘Wandelen in het Waasland’.

De pocket kost 6 euro en kan je als partner aan een verminderd tarief bestellen in de webshop.

Bestel de nieuwe wandelgids ‘Wandelen in Oost-Vlaamse bossen’

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel Wandelen in Oost-Vlaamse bossen via onze webshop (verzending vanaf midden april)

Terugname oude brochures ‘Woudlopen’

Belangrijke informatie voor de sector: oude brochures ‘Woudlopen’ worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude brochures krijg je evenveel wandelgidsen ‘Wandelen in Oost-Vlaamse bossen’. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.