Skip to main content
02-06-2023

Toerisme Oost-Vlaanderen publiceert een nieuwe wandelgids over een van de mooiste natuurgebieden in Oost-Vlaanderen: de Kalkense Meersen, het Donkmeer en de omgeving rond Appels.

De wandelgids Waterlanden (gelanceerd in 2019), met zes routes in de Kalkense Meersen en langs het Donkmeer, was al eventjes uit verkoop en toe aan een herdruk.
Eerder dit jaar kreeg het wandelnetwerk Kalkense Meersen – Donkmeer een update. Daardoor wijzigden ook twee routes in de gids. Alle routes werden in 2023 vanzelfsprekend grondig gecontroleerd, zowel op bewegwijzering als op bezienswaardigheden en horecazaken.
Bij elke wandelroute vind je interessante bezienswaardigheden, info voor natuurliefhebbers en een brok geschiedenis. Uiteraard vind je er ook tips voor de leukste cafés en restaurants.

De wandelgids kreeg uiteraard ook een compleet nieuwe vormgeving, compleet in lijn met het huismerk Routen en een nieuwe titel op de cover. ‘Wandelen in Scheldenatuur‘ telt 100 pagina’s. Partners van Toerisme Oost-Vlaanderen genieten van 33% korting op onze publicaties via onze webshop. Vijf exemplaren of meer bestellen kan enkel via jouw partner login en per veelvoud van vijf.

Bestel nu

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel de nieuwe wandelgids ‘Wandelen in Scheldenatuur’ via onze webshop

Terugname oude wandelgidsen ‘Waterlanden’

Belangrijke informatie voor de sector: wandelgidsen ‘Waterlanden’ worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude wandelgidsen krijg je evenveel herwerkte wandelgidsen ‘Wandelen in Scheldenatuur’. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70. Omruilen is mogelijk tot en met 31 oktober 2023.