Skip to main content
27-03-2024

Lente in de lucht? Routen in je bus! Het fiets- en wandelmagazine van Toerisme Oost-Vlaanderen verschijnt naar goede gewoonte in de laatste week voor de paasvakantie. Ruim op tijd om plannen te maken voor die ongetwijfeld mooie lente die ons wacht.

In de nieuwste editie van Routen magazine gaan we twee dagen bikepacken tussen kreken in het Meetjesland en het Waasland, trekken we op stap langs gloednieuwe knoopppuntpaaltjes in de Denderstreek, stappen we met een groep van acht op een wiebelende megasup op de Oude Leie, wandelen we op en over de taalgrens in Ronse, en lopen we een klein eindje mee met ultraloper Karel Sabbe in zijn favoriet stukje Vlaamse Ardennen.

Routen valt intussen bij zo’n 85.000 abonnees gratis in de bus. Nog geen abonnee? Haal je gratis exemplaar op in een van de 60 diensten voor toerisme of infokantoren van onze provincie.

Bestel nu je nieuwe Routen magazine

Ontvang je graag een aantal exemplaren om aan je klanten aan te bieden, bestel dan het Routen magazine via onze webshop. Je kan minimum 5 en maximum 35 exemplaren bestellen.
Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
Stap 2: Bestel het nieuwe magazine Routen via onze webshop (belangrijk: log zeker eerst in als partner, anders word je beschouwd als particuliere klant)