Skip to main content
28-03-2023

Het Meetjesland kiest om duurzamer te gaan ondernemen en daar willen we je in ondersteunen. Daarom organiseren we een workshop Duurzaam Toerisme op donderdag 20 april om 19u30 in Hotel Shamon, Gentsesteenweg 28 in Eeklo. Hier kom je meer te weten hoe je de ecologische voetafdruk van je logies, van je restaurant of café of van je attractiepunt kunt verkleinen en zo bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen én tegelijkertijd bespaart op je eigen uitgaven!

Dat is de focus van de avond met concrete tips.

Wil je een stapje verder gaan en je inspanningen hiervoor ook communiceren? Dan kun je opteren voor het label Green Key. Toerisme Meetjesland wil ook met jou uitpakken en ondersteunt nog een laatste keer financieel bij het behalen van dit label én zorgt voor een promotievideo van je zaak! Ook die uitleg krijg je op deze avond.

Door het traject van vorig jaar kunnen we hierdoor opnieuw 4 nieuwe Green Key houders verwelkomen in de streek! We zetten hen graag die avond even in de kijker.

Deelname is gratis, maar graag inschrijven voor deze avond via deze link: https://www.meetjesland.be/workshop-duurzaam-toerisme

Met de steun van Energieambassadeurs van de provincie Oost-Vlaanderen