Skip to main content

Landschapspark Drongengoed op zoek naar gastheren en ambassadeurs

07-11-2018

Landschapspark Drongengoed zoekt naar ondernemers die een warme gastheer willen zijn voor het gebied en naar inwoners die als ambassadeurs mee de pracht van Drongengoed willen helpen uitdragen.

Toerisme Oost-Vlaanderen organiseert samen met IVN Natuureducatie een opleidingstraject ‘Gastheer’ voor toeristische ondernemers in de gemeenten van het Landschapspark (Aalter, Beernem, Eeklo, Knesselare, Maldegem, Waarschoot en Zomergem). Daarnaast zullen ook inwoners en andere enthousiastelingen uit de zeven gemeenten een opleiding ‘Ambassadeur’ kunnen volgen. De opleidingen zijn voorzien in het voorjaar van 2019.

Informatiebijeenkomsten

Voor de opleiding ‘Gastheer’ is een informatiebijeenkomst voorzien op dinsdag 4 december van 14 tot 16 uur in de gemeentezaal van Knesselare (De Plaats 14, 9910 Knesselare).

Voor de opleiding ‘Ambassadeur’ is een informatiebijeenkomst voorzien op woensdag 19 december van 20 tot 21u30, ook in de gemeentezaal van Knesselare (De Plaats 14, 9910 Knesselare).

Meer info en inschrijven

Geïnteresseerd? Alle verdere info vind je op de website van IVN. Hier kun je je ook aanmelden voor de informatiebijeenkomsten of meteen voor de opleiding: https://www.ivn.nl/gastheerenambassadeurdrongengoed

Contact

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Erik Hennes van Toerisme Oost-Vlaanderen via erik.hennes@toerismemeetjesland.be of 09 378 67 01 of Noëlle Verhage van IVN Natuureducatie via n.verhage@ivn.nl of +31(0)113 21 16 75.