Skip to main content
11-09-2017

Zowel voor wandelnetwerk Kalkense Meersen – Donkmeer als voor de Meetjeslandse Kreken zijn er aanpassingen en nieuwe kaarten op komst.

Wandelnetwerk Kalkense Meersen – Donkmeer wordt uitgebreid: belangrijke afspraken over de oude wandelkaarten

Grootse werken dit najaar in de Kalkense Meersen: het wandelnetwerk wordt er bijna verdubbeld. Dit heeft natuurlijk ook zijn gevolgen voor de huidige kaarten.

  1. De oude wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen – Donkmeer kan je aan- en verkopen tot de nieuwe kaart verschijnt (november-december).
  2. De oude wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen – Donkmeer is nog bruikbaar voor de consument. De consument kan met die kaart in de hand het gebied ontdekken tussen Berlare en Dendermonde.
  3. De wandelroute Kalkense Meersen (drie routes) zal eind oktober uit de verkoop worden gehaald. De consument kan daarna geen kaarten meer bestellen. De oude kaarten van deze wandelroute kan je nog bestellen tot en met 30 september.

Het uitgebreide wandelnetwerk wordt in november of december 2017 voorgesteld. Vanaf dan zijn de nieuwe kaarten beschikbaar.

Belangrijke info voor de sector: als je huidige voorraad (bijna) op is, is het aan te raden om maar een kleine voorraad bij te bestellen om de periode tot eind oktober te overbruggen. Je communiceert best aan je bezoekers dat er in november of december een nieuwe, uitgebreide wandelnetwerkkaart verschijnt.

Heb je een overschot? Oude kaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen.

Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken wordt vernieuwd

Toerisme Oost-Vlaanderen zit niet stil, want ook een tweede wandelnetwerk wordt aangepakt. Het netwerk Meetjeslandse Kreken wordt vernieuwd. De wijzigingen zullen merkbaar zijn vanaf november. De nieuwe kaarten zijn beschikbaar vanaf december 2017.

Deze kaart wordt eind oktober uit de (consumenten)verkoop gehaald. De sector kan tot en met 30 september bestellen.

Oude kaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen.