Skip to main content
12-06-2023

Waasland Intens Meemaken (W.I.M. BV) verhuurt reeds jaren Lopifitsen aan klanten (personen vanaf 16 jaar) die het natuurgebied van 620 hectare de ‘Polders van Kruibeke’ bezoeken.

De Lopifit is een elektrisch ondersteunde loopbandfiets waarop je in 6 versnellingen kunt wandelen. Met een lichte loopbeweging zet je de loopband in gang en wandel je zo weg. Men geniet van de prachtige omgeving en bovendien is het een leuke manier om je te verplaatsen.
Lopifit – Ontdek Kruibeke

Dankzij de ondersteuning, haal je met gemak een topsnelheid van 25 kilometer per uur, terwijl je zelf niet harder loopt dan 4 kilometer per uur. Met de voor- en achterrem breng je de loopband en de wielen tot stilstand. De combinatie van innovatie en plezier maakt deze fiets met loopband tot een groot succes.

Met dit leuke voertuig kunnen personen al wandelend een grotere afstand afleggen.
Een kleine briefing bij het vertrek en je bent ermee weg.

W.I.M. zoekt partners

Heb je een locatie vlakbij een verkeersarm (natuur)gebied of jaagpad en heb je ruimte om Lopifitsen te stallen? Dan heb je een goede plaats om Lopifitsen te verhuren (W.I.M. BV investeert in de Lopifitsen en u doet de verhuring). Ze hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van teambuildings en familie-uitstapjes. Deze ervaring willen ze graag met je delen!

De voertuigen, de ervaring en de knowhow, de aangepaste website, ons netwerk… dit alles kunnen we met je delen op een professionele manier. Bij interesse kan je contact opnemen via deze weg.