Skip to main content
28-03-2024

Om de vier jaar herwerkt Toerisme Oost-Vlaanderen haar wandelnetwerken. Dit jaar is het de beurt aan de wandelnetwerken in het Meetjesland: de Meetjeslandse Bossen en de Meetjeslandse Kreken. We vernieuwen beide netwerken aanzienlijk, met meer onverharde paden.
Dit betekent ook dat de bijhorende kaarten een uitgebreide update krijgen. In september 2024 kunnen we de vernieuwde kaarten aanbieden.

Vanaf 15 mei ’24 wordt de (oude) wandelnetwerkkaarten Meetjeslandse Kreken en Meetjeslandse Bossen uit verkoop gehaald, zowel voor sector als voor consument. Vanaf dat moment mag je deze kaarten dus niet meer verkopen aan je bezoekers en klanten.

In een latere sectornieuwsbrief (augustus ’24) zullen we uitgebreid communiceren over de herwerkte en vernieuwde wandelnetwerkkaarten.

De lancering van de nieuwe wandelnetwerkkaarten is voorzien voor september 2024.

Terugname oude wandelnetwerkkaarten

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel nieuwe wandelnetwerkkaarten, zodra ze gedrukt zijn. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70. Omruilen is mogelijk tot en met 28 februari 2025.