Skip to main content

Gratis distributieronde voorjaar 2016

29-01-2016

Bestellen voor de gratis distributieronde voorjaar 2016 kon tot 14 februari. Een volgende bestelronde organiseren we voor de zomervakantie.

Vragen?

toerisme@oost-vlaanderen.be – Tel 09-267 70 70

 

 

Een selectie van gratis publicaties verspreiden we dit voorjaar via een distributieronde. Bestel tot en met 14 februari, dan krijg je jouw voorraad voor de Paasvakantie gratis thuis geleverd.

Bestel nu onze nieuwste toeristische publicaties

Ook dit jaar brengen Toerisme Meetjesland, Toerisme Waasland, Toerisme Scheldeland en Toerisme Vlaamse Ardennen een handige regiogids uit met een verzameling van info over o.a. de belangrijkste trekpleisters, actieve uitstappen, erfgoed en cultuur, wellness en shopping. De troeven voor de Leiestreek worden dan weer gebundeld op een toeristische overzichtskaart. Deze publicaties kan je bestellen via onze distributieronde.

Heb je StapAf Lente 2016 nog niet in huis? Bestel hem nu en je krijgt hem samen met de rest van jouw bestelling gratis toegestuurd.

Bestel doordacht!

Schat de aantallen van jouw bestelling realistisch in:

  • Jouw bestelling is onder voorbehoud van beschikbaarheid en oplage
  • Een tweede, soortgelijke bestelronde voorzien we in juni. Jouw voorraad kan je dan aanvullen voor de zomer en de herfst. StapAf zomer 2016 zal dan ook beschikbaar zijn.