Skip to main content

Glutenvrij Meetjesland in de kijker

15-09-2017

Tijdens het toeristische seizoen 2017 nodigden we verschillende bloggers/journalisten uit om Glutenvrij Meetjesland uit te proberen. Dat leverde leuke blogs op.

Dat leverde ons niet alleen een artikel in het glutenvrij magazine van de Vlaamse Coeliakievereniging op maar ook drie Nederlandse veelgelezen blogs waarmee we ook op de eigen facebookpagina Glutenvrij Meetjesland aan de slag gingen. Dit leverde ons telkens een (gepromoot) bereik op van meer dan 10.000 en tot 1.000 interacties, het glutenvrij publiek blijkt zeer actief op sociale media.

Dit zijn de Nederlandse blogs:

Het staat de sector vrij om van deze links gebruik te maken op de website of op sociale media.

We hebben ondertussen een facebookpagina Glutenvrij Meetjesland met meer dan 1.300 volgers, wat behoorlijk is voor een nichepubliek. De achttien ondernemers die deel uitmaken van Glutenvrij Meetjesland kregen gedurende de zomer ook een gepromoot bericht vanuit deze pagina, ook al met een gemiddeld bereik van 10.000 en een sterk conversiecijfer (reacties, likes, deelacties) dat bij iedereen boven de 500 lag wat nog eens de gedrevenheid van het glutenvrij publiek in de verf zet.