Skip to main content
02-02-2024

Via de website routen.be biedt Toerisme Oost-Vlaanderen zo’n 130 wandellussen aan. Binnen de toeristische sector leeft de wens om die lusjes fysiek aan te bieden. Tot voor kort waren ze namelijk enkel digitaal beschikbaar, maar daar komt daar nu verandering in. Nog tot 16 februari kun je ook gedrukte exemplaren van de wandellussen bestellen.

De lusjes zijn de ideale manier om je bezoekers van dienst te zijn wanneer ze op wandel gaan bij jou in de buurt. Ze worden recto-verso gedrukt in A5-formaat, in afscheurbare pakjes van 50, zodat ze handig mee te nemen zijn. Lees hieronder alle praktische informatie en plaats je bestelling vóór 16 februari.

Plaats je bestelling vóór 16 februari 2024

Welke wandellusjes kun je bestellen?

In totaal zijn er meer dan 130 lusjes te bestellen. Dat zijn er 13 voor de Leiestreek, 21 voor het Meetjesland, 26 voor het Waasland, 22 voor het Scheldeland en 54 voor de Vlaamse Ardennen, inclusief sommige overlappingen. Het totaaloverzicht van welke lusjes te bestellen zijn, is hier te downloaden.

Kun je fietslussen bestellen?

Nee, het gaat om een pilootproject waarmee Toerisme Oost-Vlaanderen eenmalig een maand de tijd geeft om gedrukte wandellusjes te bestellen. Momenteel worden de fietslusjes nog herwerkt. Wanneer dat afgelopen is, zullen we ook die fietslusjes aanbieden via een gelijkaardige bestelprocedure.

Wat kosten de wandellusjes?

We verkopen de lusjes aan productiekost. Per pakje van 50 identieke lusjes betaal je 6 euro.
Daarnaast zijn er ook verzendkosten afhankelijk van hoe groot je bestelling is:

  • 1 pakje: 6,81 euro
  • 2–6 pakjes: 8,29 euro
  • 7–30 pakjes: 11,09 euro
  • 30–90 pakjes : 13,89 euro

Kun je de lusjes personaliseren?

Nee, de lusjes zijn qua lay-out en route identiek aan hoe ze online te zien zijn. Daar kun je hier een voorbeeld van bekijken. We drukken ze recto-verso op A5-formaat in pakjes van 50, zodat ze makkelijk te hanteren zijn. Door elk specifiek lusje identiek en in hoge oplage te laten drukken, houden we de prijs laag.