Skip to main content
09-09-2019
www.toerismemeetjesland.be/defilm

Op de url www.toerismemeetjesland.be/defilm vind je dé Meetjeslandfilm. De reisjournalisten Bas van Oort (NL) en Sebastiaan Bedaux (B) gaan in de film op zoek naar ‘de ziel van het Meetjesland’ en ontmoeten vier prachtige Meetjeslanders op 4 wonderlijke locaties.

Deze half uur durende film geeft aan de toerist een schitterende inleiding over de regio en over de ziel van de mooie plekken waarover het Meetjesland beschikt.

Ons lijkt dit een schitterend welkomstcadeau aan wie Meetjesland bezoekt of hier blijft logeren. In het art nouveau Hotel Shamon in Eeklo zullen gastvrouw Windy en gastheer Tomas alvast de Meetjesland-bezoeker de kans geven op deze manier de regio beter te leren kennen door het op het keuze-menu van de TV’s in de kamers te plaatsen. In horecazaak ‘t Oud Liefken aan Stoktevijver in Zomergem gaan we binnenkort een voorstelling organiseren in het zaaltje voor de ‘t Oud Liefken-klanten en omwonenden. Andere toeristische ondernemers en ambassadeurs namen nu reeds de film op in hun sociale media en op hun website…

Denk gerust mee met ons hoe we met ‘dé film’ (een werkstuk van topregisseur Frank Mielants) de komende maanden en jaren het Meetjesland, maar ook uw zaak verder in de kijker kunnen zetten.

Dé Meetjesland-film ‘1 Dag 4 Verhalen’ is immers ook uw film en uw verhaal.

Meer info: Toerisme Meetjesland, regiocoördinatie@toerismemeetjesland.be, T 09 378 67 01

Toerisme Meetjesland, provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1, 9900 Eeklo, www.toerismemeetjesland.be