Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Meetjesland 2023

30 maart @ 10:00 - 17:00 CEST

Wil je de troeven van het Meetjesland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Meetjesland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Meetjesland die ambassadeur zijn of willen worden.
Opgelet: je inschrijving zal worden geweigerd indien je niet tot de regio Meetjesland behoort.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennismaken met de troeven van het Meetjesland.

Ga mee op gegidste rondleiding in Watervliet, Sint-Margriete en Sint-Laureins of verken de Vallei van de Oude Kale gevolgd door een tuinwandeling en bezoek aan het Kasteel van Poeke.

Waar en wanneer?

Verken Meetjesland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Maandag 13 maart van 12u00 – 17u00: Rondleiding met gids in Watervliet, Sint-Margriete en Sint-Laureins. Lunch is inbegrepen. Afsluiten met drankje in Sint-Laureins. Start aan De Roste Muis, Drijdijk 2, 9988 Sint-Laureins.
  • Donderdag 30 maart van 10u00 – 17u00: Rondleiding met gids in natuurgebied Oude Kale gevolgd door tuinwandeling en bezoek aan het Kasteel van Poeke. Lunch is inbegrepen. Afsluiten met drankje in centrum Poeke. Start ter hoogte van Kerk-Merendree, Merendreedorp 24, 9850 Merendree.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer (fiets of auto), tenzij anders aangegeven.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij latere annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een onkost van € 25 aan per deelnemer. Meer informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt naast de streekverkenningen ook praktijkgerichte workshops en inspirerende webinars aan rond verschillende thema’s. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een module streekverkenning in je regio en een opleiding. In ruil krijg je een gratis workshop en een sticker met daarop je ambassadeurstitel. Wij geven je zaak bovendien extra zichtbaarheid als ambassadeur Meetjesland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Bezoek onze pagina voor ambassadeurs of mail naar sector@oost-vlaanderen.be.

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
10:00 - 17:00 CEST

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Bekijk de site van Locatie