Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarlijks netwerkmoment voor organisaties met gidsenwerking

3 december 2019

Gratis

Toerisme Vlaanderen organiseert elk jaar een netwerkmoment voor organisaties met gidsenwerking. In 2019 gaan we het hebben over samenwerken met stakeholders buiten je organisatie en dit met het oog op het creëren van een florerende bestemming.

Reizen naar morgen

Toerisme draait om gastvrijheid, en dat is iets tussen mensen. Het ligt in de handen van iedereen die een bezoeker ontmoet, verwelkomt, onthaalt, rondleidt,… Het is de trots van mensen voor hun plek die hen drijft om hun plek te tonen aan gasten en een cultuur van gastvrijheid te ontwikkelen. Want waar je trots op bent, dat wil je graag delen met anderen. Trotse, lokale gemeenschappen zullen de wortels vormen van het toerisme van morgen.

Buurten, dorpen en steden die floreren verwelkomen bezoekers met enthousiasme. Daar werken mensen samen en zetten zich in voor hun plek, hun gemeenschap, hun thuis, hun roots. Daar koesteren bewoners hun liefde voor de plek en willen die doorgeven. Daar kunnen bezoekers thuiskomen. Een florerende gemeenschap ontstaat waar mensen en organisaties zich verbonden voelen met hun plek en met elkaar.

Ook organisaties met gidsenwerking koesteren hun trots en liefde voor een plek en willen die delen en doorgeven. Toerisme Vlaanderen wil met hen bewust nadenken over hoe we mensen met hun plekken kunnen helpen verbinden, en hoe we de positieve energie die dan ontstaat, kunnen aanboren. Op het netwerkmoment gaan we dieper in op Reizen naar morgen en kan je je laten inspireren door boeiende voorbeelden.

ONTDEK HET PROGRAMMA EN SCHRIJF JE IN

Inschrijven kan tot en met 27 november 2019.

 

Locatie

C-Mine Genk
Evence Coppeelaan 91
Genk, Oost-Vlaanderen 3600 België
+ Google Maps