Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opleidingstraject voor musea & attracties: ‘Door de bril van de bezoeker’ (VOLZET)

3 december 2019 @ 09:00 - 16:30

€750

Een optimale beleving in jouw museum of attractie is cruciaal. Zo maak je van jouw bezoekers echte fans en verhoog je de kans op een sterkere reputatie, verhoogde inkomsten en maatschappelijke meerwaarde. Daarom organiseert Toerisme Vlaanderen het opleidingstraject ‘Door de bril van de bezoeker’ om van jou een echte belevingsexpert te maken.

Wat

Het traject bestaat uit 5 sessies (telkens van 9.00 tot 16.30 uur) inclusief lunch en snacks. Voor het traject van start gaat krijg je een mystery visitor op bezoek. Voorts heb je recht op 2 uur individuele begeleiding en ga je deel uitmaken van een lerend netwerk met fijne collega’s.

Voor wie
  • Je bent medewerker van een museum of attractie, of van een organisatie die meerdere musea of attracties beheert (bijvoorbeeld een overkoepelende stadsdienst of autonoom gemeentebedrijf). Activiteiten of tours zonder vaste infrastructuur (bijvoorbeeld rondleidingen, workshops, events) of zonder vast aanbod (bijvoorbeeld expositieruimten) komen niet in aanmerking.
  • De beleving die jouw organisatie aanbiedt is gelegen in Vlaanderen of Brussel en relevant vanuit toeristisch oogpunt: ze richt zich zeker ook tot individuele bezoekers, kent ruime openingsuren en heeft bezoekers vanuit een ruime regio en daarbuiten.
  • Je neemt binnen jouw organisatie een leidinggevende of coördinerende rol op, die je de mogelijkheid biedt om samen met collega’s voortdurend te werken aan het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en van de bezoekerservaring. De opleiding mikt op algemeen directeurs, afdelingshoofden/teamleiders publiekswerking, kwaliteit, communicatie of organisatiezorg, conservators, sitebeheerders en dergelijke.
  • Je gaat het engagement aan om ook buiten de sessies tijd vrij te maken voor het verzamelen van inzichten en het uitvoeren van experimenten.
Praktisch

5 bijeenkomsten
Deelnameprijs: 750 euro, excl. 21% btw
Wanneer? op 3/12/’19 – 21/1/’20 – 3/3/’20 – 5/5/’20 – 8/9/’20 (Zone West)
Inschrijven? Wegens groot succes werden de inschrijvingen voor het opleidingstraject ‘Door de bril van de bezoeker’ vervroegd afgesloten. Maar in het najaar van 2020 herneemt Toerisme Vlaanderen het traject. Interesse voor deze tweede editie? Laat je gegevens via deze link achter.
Meer informatie: https://www.toerismevlaanderen.be/kwaliteitattractiesmusea

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
€750
Evenement Categorie:
Website:
https://www.toerismevlaanderen.be/traject/attractiesenmusea

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps