Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

50 jaar Toerisme Meetjesland & Opening Toeristisch Seizoen

31 maart 2022 @ 19:30 CEST

Toerisme Meetjesland bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd! Op donderdagavond 31 maart zullen de bezoekers even meegenomen worden doorheen het 50-jarig bestaan van Toerisme Meetjesland en wordt eveneens het toeristisch seizoen officieel geopend!

Inhoud

Het thema van de viering is “van torencomité tot torenhoge dromen” waarin Toerisme Meetjesland de bezoekers meeneemt doorheen hun 50-jarig bestaan. Daarnaast willen ze met het evenement hun beeld voor de toekomst voorstellen en is het de ideale gelegenheid om hun nieuwe ambassadeurs in de kijker te zetten.

De toerisme partners, ondernemers, beleidsmakers, enthousiastelingen, vrijwilligers… krijgen ook de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de receptie waarbij iedereen zal kunnen proeven van heerlijke streekproducten.

Praktisch

Onthaal is voorzien vanaf 19u30, op donderdagavond 31 maart in de Kerk van Beke (Oude Staatsbaan in Lievegem). Bezoekers worden aangeraden per fiets te komen of om te parkeren op één van de parkings in de buurt en het laatste stukje naar de kerk te fietsen. Parkeermogelijkheden in de buurt zijn te vinden aan sportcentrum Waarschoot (3,5 km), sportcentrum Den Boer Zomergem (4,5 km) en aan het station van Eeklo (6 km).

Inschrijven

Inschrijven kan via de link in de e-mailuitnodiging die je hebt ontvangen of via deze link.

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
19:30 CEST
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kerk van Beke
Oude Staatsbaan
Lievegem, Oost-Vlaanderen 9950 België
+ Google Maps