Skip to main content
02-02-2023

In het Meetjesland mogen we nu 4 nieuwe Green Key houders verwelkomen:

  • B&B Hotelmama
  • Boutique Hotel Shamon
  • Vakantiewoningen De Lieveling
  • Vakantiewoning Door-drongen-Goed

We wensen hen alvast een dikke proficiat! Vier extra logieshouders die inspanningen doen voor het klimaat én ook zelf besparen op energiekosten. Een win voor de planeet en voor de ondernemer!

Toerisme Meetjesland ondersteunt, met ondersteuning van de provincie Oost-Vlaanderen, het behalen van het Green Key label voor toeristisch-recreatieve ondernemers. In een volgende fase van het project zorgen we voor een videoreportage van elk van deze uitbatingen en promoten we hiermee verder duurzaam toerisme in het Meetjesland. Je vindt alle 8 Meetjeslandse Green Key houders hier: https://www.meetjesland.be/8-klimaatgezonde-plekken-meetjesland-met-garantie

Meer info over Green Key vind je hier (klik op de link). Tegenwoordig kunnen zowel attracties, B&B’s, vakantiewoningen, campings, jeugdherbergen, hotels als restaurants en meeting centers een Green Key behalen.

Wil jij met je onderneming ook zelf dit ecolabel behalen en meegenomen worden in deze promotie? Contacteer erik.hennes@toerismemeetjesland.be.