- Dit evenement is voorbij.
Trends en acties 2016 – Lekker Oost-Vlaams
21 maart 2016 @ 18:15 - 22:00 CET
Wat en waarom?
Als producent van streek- of hoeveproducten, toeristische partner of horeca-uitbater biedt Lekker Oost-Vlaams je een duidelijk zicht op het wat – de planning – en het waarom – de consumententrends. Nadien is er ruim tijd om contacten te leggen en ervaringen en kennis over streek- en hoeveproducten uit te wisselen.
Inschrijven
- Toegang is gratis
- Inschrijven verplicht
- > Schrijf hier in voor 14 maart 2016
Programma
- 18u15: Gegidste rondleiding in brouwerij Huyghe (vrijblijvend)
- 19u00: Onthaal met welkomstdrankje
- 19u30: Verwelkoming door Brecht Carels, directeur EROV
- 19u35: Toelichting (jaar)programma Lekker Oost-Vlaams door Eline De Smet, projectcoördinator Lekker Oost-Vlaams EROV
- 20u00: Trendrapport ‘Praat niet over wat je bent, wees het (gewoon)!’ door Charlotte D’heedene, adviseur marketing en communicatie bij Guidea
- 20u45: Slotwoord door Didier Huygens, directeur dienst Landbouw & Platteland, provincie Oost-Vlaanderen
- 20u55: Netwerkreceptie met Lekker Oost-Vlaamse hapjes en drankjes