Skip to main content

Zomerzoektochten in Oost-Vlaanderen

03-06-2018

Zoals elk jaar organiseert de Krant van West-Vlaanderen, i.s.m. Toerisme Oost-Vlaanderen, zomerse zoektochten in onze provincie. Dit jaar zijn de sierteeltstreek en Gent aan de beurt. Op 8 juni publiceert de Krant een fietszoektocht in de b(l)oeiende omgeving van Laarne. Langs het parcours van de Begoniaroute krijg je verschillende vragen voorgeschoteld.

Op 17 augustus is het dan de beurt aan Gent. De Gentse Bierwandeling, bekend van de Biergids, vormt het kader voor een wandelzoektocht in het centrum van Gent.

Deelnemen is gratis en kan elke dag tot en met 28 september 2018. Enkel originele deelnameformulieren komen in aanmerking.

Je kan exemplaren van de zoektocht (met deelnameformulier) ook ter beschikking stellen van je bezoekers in je infokantoor of zaak. Je kan de zoektochten gratis bestellen via een mailtje naar toerisme@oost-vlaanderen.be, met vermelding van het gewenste aantal.
Exemplaren van de zoektocht in Laarne zijn bestelbaar vanaf de 2e helft van juni. Exemplaren van de Gentse zoektocht kan je bestellen vanaf de 2e helft van augustus.