Skip to main content
08-04-2021

Voor de vijfde keer op rij lanceert de provincie Oost-Vlaanderen de subsidie voor Energieambassadeurs. Met de subsidie wil de provincie concrete energieplannen ondersteunen die de CO2-uitstoot in Oost-Vlaanderen reduceren.
Verenigingen, bedrijven, steden en gemeenten, scholen of intergemeentelijke samenwerkingsverbanden kunnen tot 1 september 2021 een voorstel indienen om ook een energieambassadeur te worden en zo een subsidie te ontvangen. Ook voor toeristische ondernemers kan deze subsidie interessant zijn.

Digitaal inspiratiemoment

Op donderdag 6 mei is er het digitale inspiratiemoment subsidie voor Energieambassadeurs. Bij deze webinar verzorgt Federaal minister voor Energie Tinne Van der Straeten het inleidend gedeelte. Daarna worden het subsidiereglement, de voorwaarden en de praktische stappen toegelicht. Aansluitend vertellen twee huidige Energieambassadeurs over hun ervaringen.
Schrijf je in voor het inspiratiemoment via deze link (klik hier). Inschrijven is mogelijk tot en met 3 mei 2021. Door op dezelfde link te klikken kan je ook het volledige programma bekijken.

Meer info

Liesbet Van Crombrugge, tel. 09 267 78 48, energieambassadeurs@oost-vlaanderen.be.
Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van de Provincie Oost-Vlaanderen (klik hier).